Majken Nørskov Petersen

Majken

Meditation & bevægelse

Jeg brænder for at styrke den mentale sundhed ved at støtte det enkelte menneske på rejsen mod mere compassion for sig selv og andre. Jeg tror på, at hvert enkelt menneske har et stort potentiale for læring og udvikling og at dette udfolder sig allerbedst med støtte i hverdagen. Mindfulness kurser i virksomheder og organisationer giver mulighed for at støtten kan opstå naturligt kollegaer imellem og mellem medarbejdere og ledelse på samme rejse mod styrket mental sundhed og en organisation i bedre balance.

Synergien mellem mine evner som uddannet mindfulness- og qigong-instruktør, samt en lang erfaring med patientsamtaler både på akutafdelinger og i psykiatrien som klinisk farmaceut giver en unik og bred tilgang til mental sundhed og forskellige metoder, der kan støtte og udvikle mennesker og organisationer på vej mod mere compassion, bedre balance og styrket mental sundhed.

Mindfulness

For mig er mindfulness en måde at være i livet på og Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) er en metode til at skabe mere nærvær og større bevidsthed. MBSR kan hjælpe med at reducere stress samt behandle og forebygge depression og angst. Det kan også hjælpe dig til at være mere fokuseret og glad i dit arbejde samt forbedre samarbejdet mellem kollegaer og afdelinger.

Leder du efter en videnskabeligt baseret metode og en tilgang, der både kan håndtere og forebygge stress, angst og depression og som samtidig fremmer trivsel, kreativitet og bæredygtige beslutninger, så er mindfulness måske lige det, du leder efter. Læs mere om mindfulness og MBSR her.

Jeg har undervist i mindfulness både på arbejdspladsen og individuelt. Hvis du er interesseret i at høre mere så kontakt mig i dag på mail eller mobil.

 

Invitér mindfulness indenfor i din virksomhed og giv ledere og medarbejdere redskaber til at træffe kreative og  bæredygtige beslutninger.

Qi Gong og Taiji

Til at starte på praktiserede jeg Taiji og Qi Gong som en personlig kilde til glæde og omsorg. Det ledte til min instruktør-uddannelse, og jeg har undervist både i Danmark og i udlandet siden 2016. Det er altid en stor fornøjelse at undervise i Qi Gong og det giver både mere ro, større glæde samt forbedret styrke og balance både i krop og sind, hvilket jeg bruger aktivt i al min undervisning.

Qi Gong og Taiji er for mange et ukendt univers af bevægelser, hvorfor en workshop i Qi gong kan være en ny fælles oplevelse og et afbræk i hverdagen, på en temadag, som teambuilding eller som led i en større kulturforandring med mere nærvær og balance. 

Qi Gong og Taiji er langsomme og blide bevægelser, som jeg guider og viser hele vejen, så alle kan være med.

Læs mere om Qi Gong her.

Hjerneglad

Mental trivsel og en hjerne, der kan holde fokus og være kreativ, er noget vi alle ønsker. Mental trivsel og sundhed er noget, man kan træne gennem mindfulness og vi kan alle blive bedre til det.

Viden om hjernens processer og hvordan den fungere hjælper os til at forstå, hvordan vi kan passe bedre på den.

Mindfulness og viden om hjernens processer er de to vinkler, jeg bruger i mine workshops HjernegladⓇ, hvor jeg også introducerer forskellige værktøjer, som du kan bruge i din hverdag enten for dig selv eller endnu bedre sammen med dine ansatte eller kollegaer.

Jeg er altid i dialog med dig og din virksomhed inden en workshop for at tilpasse workshoppen efter jeres behov og ønsker. Det er min måde at sikre, at I får det bedste udbytte.

En workshop kan være et fælles afsæt på en temadag eller som led i en større kulturforandring med mere nærvær og balance. Kontakt mig i dag og vi finder sammen ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Mindfulness-fokus
Scroll to Top