Mindfulness Århus

- hold i Århus og Højbjerg

Mindfulness Århus

- hold i Århus og Højbjerg

Leder du efter en uddannet mindfulness instruktør i Aarhus og omegn, er er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg kan tilbyde dig professionel undervisning i mindfulness, der hjælper dig med at finde indre ro og balance i din travle hverdag. Mit fokus er at skabe et trygt og støttende læringsmiljø, hvor du kan udforske og udvikle dine mindfulness-færdigheder.

AKTUELLE HOLD I ÅRHUS

Mandag

Qigong for alle.

Start når du vil! Skriv, så bliver prisen justeret.

Tid: 8:30-10

Sted: Lyseng Svømmebad, 8270 Højbjerg

Pris: 1.000 kr. for 10 gange

Tilmelding her.

Qigong for begyndere.

Start: d.8. april 2024

Tid: kl.16:30-17:15

Sted: online over Zoom

Pris: 250 kr. for 5 gange

125 kr. hvis du allerede er tilmeldt Retreat på Samsø

Tirsdag

Qigong meditation med et særligt fokus.

Start: 5. marts 2024

Tid: kl.6:30-7

Sted: Online over Zoom

Pris: 200 kr. for 8 gange

MobilePay 60449627

Onsdag

Fortsætter hold.

Start: d.8. april 2024

Tid: kl.8:30-10

Sted: Lyseng Svømmebad, 8270 Højbjerg

Pris: 1.000 kr. for 10 gange

Tilmelding her.

Qigong for begyndere.

Start: d.22. maj

Tid: kl.16:30-18:00

Sted: Lille yoga sal, Fjordsgade Foreningshus, N.J. Fjords Gade 2, 2.sal, 8000 Århus

Pris: 390 kr. for 4 gange

Tilmelding via AOF

Torsdag

Start: d.16. maj

Tid: kl.18-19:30

Sted: Favn Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Århus

Pris: 750 kr. for 6 gange

MobilePay til 60449627

Jeg tilbyder den første time til ½ pris. Skriv til majken@aine.dk og hør om der er plads på det ønskede hold.

8 ugers MBSR kursus

Mindfulness Baseret Stress Reduktion

MBSR styrke den mentale sundhed og alle kan have gavn af det, uanset om du er syg eller rask. MBSR udvikler din evne til at være i livet med alle dets udfordringer og så har det en masse andre gavnlige effekter. Det kan bl.a. reducere kroniske smerter, stress, angst og depression, sænke forhøjet blodtryk, og så styrker det immunforsvaret og dit fokus og nærvær.

Maks 4 deltagere.

Læs mere om MBSR her.

Tirsdage fra d.16/4 – 18/6 2024

Tid: kl.9:30-12

OBS Fordybelsesdag tirsdag d.4/6 kl.9-15:30

Sted: Skåde Skovvej 63, 8270 Højbjerg

Pris: 3.750 kr.

Tilmeldingsfrist d.15/4 2024

Mindfulness i bevægelse​

Qigong til lindring ved stress

Qigong forener kroppen og sindet gennem enkle blide bevægelser, åndedrættet og opmærksomheden, hvilket gør Qigong til en ideel træningsform til lindring ved stress.

Langsomme og rolige bevægelser, hjælper med at afspænde og styrke kroppen og nervesystemet samtidig.

Forening af åndedræt og bevægelse fremmer et dybt åndedræt, hvilket stimulerer det parasympatiske nervesystem og beroliger kroppen.

Bevidst opmærksomhed på bevægelserne træner opmærksomheden til at være i nuet og afhjælper stress.

Onsdage fra d.10/4 – 5/6 2024

Tid: kl.10:30-12

Sted: Lyseng Svømmebad, 8270 Højbjerg

Pris: 830 kr.

Tilmeldingsfrist d.9/4

Drop-In

Mindfulness

Holder pause

 Med yoga øvelser som udgangspunkt guider jeg dig til ro og nærvær. Vi bruger vores sanser til at være i nuet og opdage lige præcis dette øjeblik, og den mangfoldighed det rummer. Det kræver derfor ingen forudgående kendskab til yoga øvelser eller særlig fysisk kunnen. Du kan komme stiv som et bræt, blød som en svamp, med fysiske eller psykiske udfordringer eller smerter, undervisningen tager nemlig udgangspunkt i dig og den du er.

PAUSE

Tid:

Sted: Favn Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Århus

Pris:

Tilmeldingsfrist:

Hold efter aftale

Tilpasset Mindfulness kursus

Til din virksomhed

Efter aftale

Dette tilpassede MBSR kursus er udviklet til virksomheder, da det er mindre intensivt end MBSR og derfor passer godt ind i en travl hverdag. Mental sundhed og trivsel kan trænes med mindfulness.

Dette mindfulness kursus er særligt effektivt til at forbedre fokus, refleksion og omtanke, der tilsammen giver et solidt grundlag for gode og bæredygtige beslutninger, hvilket øger arbejdsglæden og trivslen både for den enkelte, i afdelingen og på tværs af afdelinger.

Tid: Efter aftale

Sted: I din virksomhed eller efter aftale

Pris: Få et uforpligtende tilbud.

10 ugers Mindfulness kursus

Tilpasset MBSR

Spørg om opstart

Dette tilpassede MBSR kursus er udviklet til arbejdspladser, da det er mindre intensivt end  MBSR og passer derfor godt ind i en travl hverdag. Mental sundhed og trivsel kan trænes og dette mindfulness kursus er effektivt til det.

Dette mindfulness kursus er særligt effektivt til at forbedre fokus, refleksion og omtanke, der tilsammen giver et solidt grundlag for gode og bæredygtige beslutninger både privat og i dit arbejde.

Tid:

Sted: 

Pris:

Individuelt forløb

Mindfulness

Efter aftale

Hvis du foretrækker mere privat undervisning, er det også en mulighed.

Hvis du kæmper med stress, angst eller depression, kan holdundervisning pludselig blive uoverskueligt. Derfor tilbyder jeg individuel undervisning, indtil du igen er klar til at møde verden.

I forbindelse med individuelle forløb tilbyder jeg desuden en gennemgang af din medicin.  Jeg er nemlig  også klinisk farmaceut med mange års erfaring i psykiatrien.

Tid: Efter aftale

Sted: Skåde Skovvej 63, Højbjerg eller efter aftale

Pris: 750 kr./time 

Min undervisning

Som professionel mindfulness instruktør tilbyder jeg en bred vifte af øvelser og teknikker, der hjælper dig med at træne opmærksomhed og nærvær. Her er nogle af de mindfulnessøvelser, som jeg gør brug af i undervisningen:

  • Kærlig venlighed: Vi praktiserer øvelser i Kærlig venlighed, hvor vi retter vores opmærksomhed mod at sende gode ønsker til os selv og andre. På den måde øver vi empati, medfølelse og venlighed over for os selv og andre. Samtidig giver det indsigt i egne tanker, følelser og adfærd.
  • Mindful-yoga er en meget blid yoga-form, der har størst fokus på at opleve kroppen som den er fra øjeblik til øjeblik. Det kræver derfor ingen forudgående kendskab til yoga eller særlig fysisk kunnen. Du kan komme stiv som et bræt, blød som en elastik, en fysisk skade eller smerter, undervisningen tager nemlig udgangspunkt i dig og den du er … og vi skal ingen steder hen. Vi skal bare være i bevægelserne og det giver både ro og glæde.
  • Sansende øvelser: Sammen udforsker vi forskellige sanseoplevelser som at spise med fuld opmærksomhed, gå med bevidsthed på hvert skridt eller lytte til lydene omkring os. Herved trænes din evne til at være til stede i øjeblikket og skaber forbindelse til dine sanser.
  • Opmærksomhed på åndedrættet: Denne øvelse hjælper dig med at berolige sindet og finde fokus i nuet. Gennem opmærksom på din vejrtrækning kan du langsomt skabe en dybere forbindelse til din krop og blive mere bevidst om sindets natur. Ro og glæde er nogle af de ord kursister bruger om deres oplevelse med denne øvelse.
  • Kropsscanning: Jeg guider dig igennem en systematisk opmærksomhedsøvelse, hvor du kommer på en rejse gennem kroppen og opmærksomt registrerer kropsfornemmelser fra top til tå. Denne teknik hjælper dig med at blive mere bevidst om sindets natur og tankernes tendens til at vandre samt eventuelle spændinger eller ubehag i kroppen. Det giver både indsigt og en kærkommen afbræk i livets uendelige gøremål.

De nævnte mindfulnessøvelser er blot nogle af de teknikker, jeg gør brug af i min undervisning. Jeg tilpasser altid min undervisning til dine behov og guider dig roligt gennem øvelser og meditation trin-for-trin, så du langsomt kan begynde at integrere mindfulness i din hverdag.

Hvor foregår min mindfulness undervisning?

Jeg tilbyder både Mindfulness og Qi Gong hos Favn Aarhus på Jægergårdsgade i hjertet af Aarhus. Favn Aarhus er et favnende og inspirerende fællesskab med to skønne lokaler til holdundervisning, samt et hyggeligt og indbydende loungeområde, hvor du kan få en kop te og en snak.

Jeg underviser næste mindfulness kursus i mit eget hjem på Skåde Skovvej 63, 8270 Højbjerg.

Mindfulness i naturen er en oplagt mulighed i Aarhus, hvor naturen ligger lige udenfor døren. Kig efter mine hold eller workshops, der foregår i naturen omkring Aarhus.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig, hvis du gerne vil høre mere om mine undervisningstilbud i Aarhus og omegn.

Tag det første skridt mod et liv med mere nærvær og glæde.  Kontakt mig i dag, og lad os sammen finde vejen til indre ro og balance gennem mindfulness.

Scroll to Top