Mindfulness kursus Århus

10 ugers mindfulness kursus

Mindfulness kursus
Århus

10 ugers mindfulness kursus

Dette mindfulness kursus er særligt effektivt til at forbedre fokus, refleksion og omtanke, der tilsammen giver et solidt grundlag for gode og bæredygtige beslutninger både privat og i dit arbejde.

 

Dette 10 ugers kursus med 1 x 1,5 time/uge over 10 uger er en tilpasset udgave af det populære og evidensbaserede MBSR kursus og giver værktøjer til at balancere en travl hverdag.

Mental sundhed og trivsel kan trænes og dette 10 ugers mindfulness kursus er effektivt til lige netop det.

 

Du har mulighed for at starte året med mere accept, venlighed og tålmodighed. Med bevidst opmærksomhed og fokus kan du blive mere fortrolig med dine tanker, følelser og fornemmelser og dermed respondere mere velovervejet og i overensstemmelse med dine egne værdier.

Mindfulness kursets opbygning

MBSR kurset er bygget op sådan, at du oplever en udvikling af din mindfulness praksis undervejs. Vi bygger altså ovenpå det som blev lært de foregående gange og derfor er det vigtigt at deltage alle undervisningsgange.

Skulle du være uheldig at blive syg, så vil der blive udleveret eller sendt skriftligt materiale inklusiv øvelser til den næste mødegang, så du kan deltage fuldt ud de efterfølgende gange.

Mellem hver undervisningsgang forventes det, at du udfører de foreslåede mindfulness øvelser af 15 min varighed mindst tre dage om ugen. Øvelse gør mester 🌞

Læse mere om de forskellige mindfulness øvelser her.

Kurset består af 10 uger med 1 ugentlig mødegang af 1,5 time. Mellem hver mødegang trænes 15 minutters mindfulness øvelser hjemme mindst tre dage om ugen. Træningen hjemme hjælper til at integrere mindfulness i dagligdagen og opbygge en vane for regelmæssig træning i mindfulness.

Tid og sted for næste Mindfulness kursus

Tid of sted for næste Mindfulness kursus

Gratis introduktion:

Tirsdag d.16/1 

Mandag d.22/1 kl.19:30-21 – online over Zoom.

Tilmelding via mail senest 12 timer inden.

Aftenhold: Torsdage kl.19:30-21

Sted: Jægergårdsgade 14, 2.sal, 8000 Århus 

Pris: 1.650 kr.

Datoer:

1/2  2024
8/2
22/2
29/2
7/3

14/3

21/3

4/4

11/4

18/1

Mindfulness-fokus

Favn ligger i hjertet af Århus på Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Århus

Favn er det hyggeligste studie i Århus, og det danner rammen om et fællesskab af undervisere og behandlere indenfor yoga, qi gong, bevægelse og forskellige terapiformer herunder Manuvision, hormonterapi og naturterapi samt naturligvis mindfulness og meditation.

Alle er velkomne!

 

Velmødt!

”Jeg har fået konkrete værktøjer til at skabe et rum til at få energi. Et rum til at afpasse reaktioner, så jeg får flere bevidste handlemuligheder.”

Louise, 44 år

Hvad er mindfulness godt for?

 Undersøgelser viser, at træning i mindfulness bidrager til at du får:

  • Mere energi og bedre balance
  • Bedre relation til dig selv og andre
  • Mere nærvær og bedre opmærksomhed
  • Bedre koncentration og fokus
  • Større accept af tanker og følelser, som de nu engang er
  • Værktøjer til at passe bedre på dig selv
  • Forbedret livskvalitet
  • Færre smerter

Hvordan trænes mindfulness?

Mindfulness kan trænes ved at meditere, hvilket kan gøres på mange forskellige måder f.eks. ved mindfulness kropsscanning, opmærksomhed på åndedrættet, visualisering og yoga.

Meditation og bevægelse er altså en måde at træne mindfulness, og vi kan allesammen blive bedre til det.

Det kan være svært at gøre det på egen hånd, da der kan opstå mange spørgsmål undervejs. Det anbefales derfor at tage et kursus med en certificeret underviser.

 

Du kan melde dig på mit næste mindfulness kursus her!

Mindfulness øvelser

Der findes et hav af mindfulness øvelser og det kan være svært at finde ud af lige hvilken øvelse, der lige præcis er bedst for dig.

Læs mere om mindfulness øvelser og mindfulness meditation her.

Eller meld dig til mit næste kursus, der starter i januar 2024.

”De erfaringer, jeg kan tage med mig fra kurset, er, fokus på åndedræt flere gange om dagen, især når jeg føler mig frustreret, sur eller ubalanceret eller ikke kan koncentrere mig.”

Pantea Jannati, 37 år

Scroll to Top