Qi Gong Århus

- hold i Århus og Højbjerg

Qi Gong Århus

- hold i Århus og Højbjerg

Er du på udkig efter en træningsform, der kan hjælpe dig med at finde indre ro og balance og forbedre din fysiske og mentale sundhed? Så kan svaret meget vel være Qi gong. Hos aine tilbyder jeg professionel Qi Gong undervisning til private og virksomheder, der ønsker at invitere denne berigende praksis ind i deres liv.

Qigong Århus

Mandag

Qigong for alle.

Start når du vil! Skriv, så bliver prisen justeret.

Tid: 8:30-10

Sted: Lyseng Svømmebad, 8270 Højbjerg

Pris: 1.000 kr. for 10 gange

Tilmelding her.

Tirsdag

Onsdag

Fortsætter hold.

Start: d.8. april 2024

Tid: kl.8:30-10

Sted: Lyseng Svømmebad, 8270 Højbjerg

Pris: 1.000 kr. for 10 gange

Tilmelding her.

Qigong for begyndere.

Start: d.22. maj

Spørg til prøvetime

Tid: kl.16:30-18:00

Sted: Lille yoga sal, Fjordsgade Foreningshus, N.J. Fjords Gade 2, 2.sal, 8000 Århus

Pris: 390 kr. for 4 gange

Tilmelding via AOF

Torsdag

Start: d.16. maj

Spørg til prøvetime

Tid: kl.18-19:30

Sted: Favn Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Århus

Pris: 750 kr. for 6 gange

MobilePay til 60449627

Qigong Workshops

Søndag d.16. juni

Qigong for begyndere

Find ro i bevægelsen og bevægelse i roen med denne Qigong workshop i hjertet af Århus.

Qigong giver balance i både krop & sind.

Så kom og vær med!

Læs mere om workshoppen her

 

Tid: 13:00-16:00

Sted: Favn Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Århus

Pris: 360 kr.

via MobilePay 60449627

Lørdag d.31. august

Qi Gong er meditation i bevægelse og har en transformerende effekt både på din krop og dit sind.

Lær hvordan du ved hjælp af simple Qigong øvelser og meditation selv kan skabe flow i din krop og få en dybere forbindelse til din livsenergi, der kaldes Qi på kinesisk.

 

Tid: 13:00-16:00

Sted: AYA House, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg

Pris: 350 kr.

Tilmelding her

Lørdag d.26. oktober

Beskrivelse kommer snart 🙂

Tid: 13:00-16:00

Sted: AYA House, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg

Pris: 350 kr.

“Jeg er altid så glad, når jeg kommer hjem fra Qigong”

Qigong-elev fra Højbjerg

Hvad er Qi Gong?

Qi Gong, også kendt som Chi Kung, er en ældgammel kinesisk praksis, der har eksisteret i århundreder. Det er en holistisk tilgang, der kombinerer bevægelse, åndedræt og fokus til at harmonisere kroppen, sindet og ånden. Qi Gong betyder “kultivering af den vitale energi”, og det sigter mod at forbedre og balancere strømmen af din vitale energi (Qi) i kroppen for at fremme helbred og velvære. Jeg har skrevet en længere tekst om Qi gong, som du kan læse her.

Hvem kan træne Qi Gong?

På mine Qi Gong hold i Århus og Højbjerg introduceres du til forskellige øvelser og teknikker, der altid tilpasses til dine individuelle behov og fysiske evner. Qigong foregår som reglen stående, men kan også udføres siddende og endda liggende.

Som erfaren Qi Gong instruktør guider jeg dig gennem serier af langsomme og flydende bevægelser, der koordineres med dyb vejrtrækning og fokuseret opmærksomhed. Disse bevægelser er designet til at åbne energikanalerne, berolige sindet og opbygge styrke og balance.

Uanset om du er ung eller gammel, atlet eller stillesiddende, kan Qi Gong hjælpe dig med at genoprette og bevare din energi. Øvelserne kan tilpasses til at imødekomme forskellige sundhedsmæssige udfordringer og mål, såsom stressreduktion, styrkelse af immunsystemet eller øget fleksibilitet og balance.

Qi Gong i lokale omgivelser

Jeg tilbyder Qigong hos Favn Aarhus på Jægergårdsgade 14, 2.sal i hjertet af Aarhus. Favn Aarhus er et favnende og inspirerende fællesskab med to skønne lokaler til holdundervisning, samt et hyggeligt og indbydende loungeområde, hvor du kan få en kop te og en snak.

Jeg underviser også ved Lyseng Svømmebad i Højbjerg, hvor der er gode muligheder for parkering og let adgang til det lille hyggelige træningslokale med store vinduer, hvor lyset kan strømme ind.

Du kan også finde mig gennem AOF, hvor jeg underviser i Fjordsgade Foreningshus, Århus C. Her er der et par workshops i løbet af foråret 2024.

Qi Gong i naturen eller i er en oplagt mulighed i Aarhus, hvor naturen ligger lige udenfor døren. Kig efter mine hold eller workshops, der foregår i naturen omkring Aarhus.

Qi Gong i din virksomhed

Qi Gong undervisning kan også være en værdifuld tilføjelse til din virksomheds trivselsprogram. Ved at tilbyde Qi Gong undervisning til dine medarbejdere kan du bidrage til et harmonisk og sundt arbejdsmiljø, da det både stimulerer kroppen og beroliger sindet. Træningen hjælper medarbejderne med at reducere stress, øge fokus og give mental klarhed. Regelmæssig træning kan øge energiniveauet og forbedre medarbejdernes generelle sundhed og dermed mindske sygefravær.

Brug Qi Gong som noget helt nyt for alle på en workshop eller i forbindelse med teambuilding.

Det er både sjovt og giver samhørighed på arbejdspladsen eller i teamet, når alle prøver noget nyt sammen. Samtidig skaber det en fælles oplevelse af velvære og harmoni, hvilket er et godt udgangspunkt for udvikling og kreativitet i fællesskab.

Giv dig selv og dine medarbejdere den gave at opdage Qi Gong på egen krop og brug det som springbræt til et kreativt fællesskab.

Qi Gong undervisning for private

Qi gong kan hjælpe dig med at finde både indre og ydre balance gennem mild fysisk træning og fokus. Gennem regelmæssig træning kan du lære Qigong øvelser, der støtter din egen helende kraft. 

Qi Gong er nemlig ikke kun en fysisk praksis, men også en mental og åndelig rejse. Med fokus  på bevægelserne og åndedrættet lærer du at berolige sindet, slippe stress og bekymringer og finde indre ro. Du vil opdage at Qigong ikke kun påvirker dit fysiske velbefindende, men også dit mentale velbefindende, da Qi gong skaber harmoni både i og imellem krop og sind.

Qi Gong for private giver dig muligheden for at få en skræddersyet praksis, der understøtter din eller din gruppes proces til heling og afbalanceret energi. Du kan også se, om der er et af de eksisterende hold, der passer til dit behov eller kontakte mig her for at høre om nuværende og kommende hold.

Hvad er Qi gong godt for?

Qi Gong har mange fordele for dit velvære. Med regelmæssig praksis kan du opleve forbedret fysisk styrke, fleksibilitet og balance. Øvelserne hjælper med at øge energiflowet i kroppen, styrke musklerne og forbedre kropsholdningen. Du vil føle dig mere rodfæstet og centreret i din krop og herigennem opnå en større kropsbevidsthed.

Udover de fysiske fordele kan Qi Gong også have positive virkninger på dit humør og følelsesmæssige velvære. Det hjælper med at reducere stress og angst, øge ro og indre balance samt forbedre fokus. Du vil opdage, at du bliver bedre til at håndtere udfordringer og finde indre styrke og ro midt i din travle hverdag.

Qi Gong kan også være en dybt berigende spirituel praksis. Gennem meditation og fokus på kroppen i bevægelserne kan du åbne op for en dybere forbindelse til dig selv og universet omkring dig.

Har du spørgsmål?

Hvis du gerne vil høre mere om mine Qi gong hold i Århus og Højbjerg eller har lyst til at få det på arbejdspladsen, er du altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtigende tilbud.

Scroll to Top